Vuokratyönvälitystä vuodesta 1992

Olemme kotimainen, yrittäjäomisteinen vuokratyönvälitysyritys. Toimimme Aviapoliksen alueella, helppojen liikenneyhteyksien päässä. Meillä on lämmin vastaanotto sekä työnantajille että hakijoille. Mukava haastatteluilmapiiri takaa parhaiden tekijöiden löytämisen.

Haluamme olla mukana luomassa asiakkaidemme menestystä löytämällä oikeat henkilöt avoinna oleviin tehtäviin. Pidämme asiakassuhteitamme arvossa, kommunikoimme avoimesti molempiin suuntiin sekä pidämme oikeasti yhteyttä.

Tiedämme ja tunnemme paljon, mutta mitä emme tiedä, selvitämme.

Perustamisvuodesta 1992 lähtien olemme tehneet työtä alalla, joka on kasvanut ehkä eniten. Aiomme jatkossakin tehdä työtä hyvien asiakassuhteiden sekä työntekijöiden viihtyvyyden eteen.

Jenni Laine

Jenni on toimiston ääni ja sielu. Jenni toimii aluepäällikkönä Vantaan toimistolla, mutta hoitaa myös Turun ja Salon alueiden asiakkuuksia. Jennin vahvuuksiin kuuluu iloinen ja positiivinen asenne sekä määrätietoinen ote työhön. Asiakkaista ja työntekijöistä hän pitää hyvää huolta ja onkin tuttu näky jokaisella työpaikallamme.

Ritva Piippola

Ritva on pitkänlinjan yrittäjä, Toimialapalvelun perustaja ja toimitusjohtaja. Ritvan rooli yrityksen päivittäisessä toiminnassa on päästetty jo hiukan helpottamaan, mutta langat pysyvät silti edelleen vahvasti hänen käsissään.

Pieni pala historiaa

Kun Toimialapalvelu perustettiin vuonna 1992, aluksi Ritva välitti työntekijöitä omalla lounastauollaan. Pikku hiljaa toiminta kuitenkin kasvoi ja Toimialapalvelulle hankittiin toimitilat. Vuosien varrella toimistomme on sijainnut mm. Salossa, Turussa, Kaarinassa ja Vantaalla.

Kuvassa Ritva ja historian havinaa vanhan esitteen muodossa.