Meillä huolehditaan työntekijästä ja maksetaan työntekijälle maksut ajallaan, palkka tulee aina kuten sovittu. Se on työntekijälle aina tärkein osa.

Oletko hakeutumassa uusiin tehtäviin, ehkäpä aloittamassa työelämässä tai vaikkapa hankkimassa lisätienestiä toisen työn kautta? Haluatko varmistua, että haluamasi työ ei mene sivu suun?

Avoimet työpaikkamme julkaistaan Te-palveluiden sivuilla.  Jokaisen työpaikan kohdalla on kerrottu hakuohjeet.

Voit lisäksi aina lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostilla hakemus@toimialapalvelu.com.

Palvelumme ovat työnhakijalle maksuttomia

Löydä juuri se oikea työpaikka avullamme

Lähetä hakemus

Saat vinkkejä työnhakuun

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Meillä on kokemusta jo yli 25 vuoden ajalta tehdä yhteistyötä asiakasyritystemme ja työnhakijoittemme kanssa.

Välitämme työntekijöitä kaikille toimialoille eri mittaisiin työsuhteisiin.

Kauttamme ovat monet löytäneet vakituisen työpaikan, mutta myös määräaikaisia ja kausiluonteisia töitä meillä on tarjolla, joten hakija voi sovittaa työt oman elämäntilanteensa mukaan.

Teemme myös asiakasyritystemme vakituisen henkilöstön suorarekrytointia.

Kaikki palvelumme ovat työntekijöille maksuttomia.

Annamme vinkkejä työnhakuun ja hakemuksen tekemiseen myös some-kanavissamme. Seuraathan jo meitä?

Haastattelemme sinua ystävällisellä ja ammattimaisella otteella

MITEN VOI ILMOITTAUTUA TYÖNHAKIJAKSI?

Vuokratyö on aina ollut helppo ja nopea tapa työllistyä tai hankkia itselleen esimerkiksi lisäansioita ”kakkostyössä”. Haetpa sitten ensimmäistä työtäsi tai vakituista oman alan työtä, autamme työn etsimisessä.

– Jenni

Hakemuksen voit lähettää sähköpostilla hakemus@toimialapalvelu.com. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, mutta voi olla avain tulevaan työpaikkaasi.

Kutsumme haastatteluun kulloiseenkin työtehtävään soveltuvat ehdokkaat työnhakijoista. Lopullisen valinnan tekee yleensä asiakasyrityksemme esittelymme perusteella. Työntekijämme saavat valita ottavatko he tarjoamamme työn vastaan.

Joskus saattaa myös käydä niin, että työpaikka täytetään jo ennen hakuajan päättymistä. Mielellämme sparraamme ja autamme sinua edelleen uuden työn etsimisessä!

Palkka määräytyy aina alalla noudatettavan työehtosopimuksen mukaan sekä tehtävien ja ammattitaidon mukaan. Me hoidamme kaikki työnantajalle kuuluvat lakisääteiset velvollisuudet (mm. lomakorvaukset, vakuutukset, eläke- ja sava-maksut).

Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Salon alueilla. Muistathan mainita avointa hakemusta lähettäessäsi, mille paikkakunnalle haluaisit töihin.